Hírek információk

Kivehető Protézis - 3.rész

Kivehető Protézis - 3.rész Kivehető protézis készítése a debreceni fogtechnikán. Amint kezébe vette a fogtechnikus az előzőleg összeragasztott harapási sablonokat, kiválasztásra kerülnek a fogak. Itt meghatározásra kerül a fog színe, a fog formája, illetve a fogak mérete. A fogtechnika több gyártó által forgalmazott fogakkal dolgozik, így lehetőség nyílik a 16 fogszín mellett a változatos fogformákra és a jobbnál jobb minőségű esztétikus fogakra is.

Kivehető Protézis - 2.rész

Kivehető Protézis - 2.rész Kivehető protézis készítése a debreceni fogtechnikán. Minden fogászati munka alapvető tartozéka egy a harapás magasságának regisztrálására alkalmas eszköz. A fogtechnikus elkészíti az előre formázott viasz sáncokból a harapási sablont. /Harapásvétel/

Kivehető Protézis -1.rész

Kivehető Protézis -1.rész Kivehető protézis készítése a debreceni fogtechnikán. Egy puha lenyomatanyag segítségével mintát veszünk és elkészítjük a gipszmintát. Ezzel a művelettel a fogtechnikus elkezdheti a legelső munkafolyamatot. A debreceni fogtechnikus a lehető legpontosabban készíti el a munkát. /Lenyomatvétel/

Üdvözöljük megújult debreceni fogtechnikai laborunk honlapján

Üdvözöljük megújult debreceni fogtechnikai laborunk honlapján Köszöntjük kedves látogatóinkat, leendő pácienseinket az új debreceni fogtechnikai laborunk honlapján. Megújult tartalommal, színes áttekinthető weblapunkkal szolgáljuk érdeklődő, új fogpótlásra váró betegeinket. Minden információt megtalál amire szüksége lehet a személyes megbeszélés előtt. Várjuk szeretettel debreceni laborunkban!

Megismerni egy új kivehető részleges fogsoranyagot

Megismerni egy új kivehető részleges fogsoranyagot Biztos vagyok benne, hogy legalább egy alkalommal minden fogtechnikus karrierje alatt meg kellett küzdenie a helytelen illeszkedéssel és ennek következtében a beteg diszkomfort érzetével egy kivehető részleges protézis miatt. Sokszor megtörténik hogy egy új páciens panaszkodik az új elkészült protézisére, több helyen nyom, fájdalmat érez, a fogorvos pedig azt mondja lehet, hogy kényelmesebb lesz csak meg kell szokni.
2 / 2

Friss híreink

3D-s nyomtatás a debreceni fogtechnikán

A debreceni fogtechnika gyorsabban és pontosabban tud legyártani digitális fogtechnikai alkalmazások segítségével munkákat. A 3D nyomtatás és CNC marás vagy frézelés napi használatával csökkenthető a gyártási idő, a megrendelések hatékonyan és pontosan teljesíthetőek lesznek. A legnagyobb előnye, hogy a kézi modellezésnél keletkező hibák elkerülhetők, az elkészítési munkafázisok rövidülnek emellett garantált gyártási pontosságot ad.

Friss híreink

Tudnivalók a kivehető protézissel kapcsolatban

Alábbi cikkünkben néhány jó tanácsot írunk le a páciensek számára, hogy jobban és könnyebben tanulhassák meg a fogsor viselését. Röviddel az átadást követően szokatlan érzéssel kell szembesülnünk, de néhány apró trükkel hamar megszokható lehet a kivehető protézis.