Fogsor javítás

Mindenkivel előfordulhatott már életében egyszer, hogy a nagy odafigyelés ellenére is elejtettük kivehető fogsorunkat. Sokak esetében szájban, rágás közben is eltörhet a fogsor. Ezeket az eltört kivehető protéziseket laborunk javítja és garanciát vállal rá. A javítás ugyanazzal az ínyszínű akril fogsoranyaggal készül ezáltal esztétikus marad a protézis. Garanciát csak az elvégzett munka szakmai tökéletességére tudunk adni, ez azt jelenti hogy a fogtechnikus a lehető legnagyobb figyelemmel és tudással javítja meg az eltört fogsort emiatt az ugyanott nem fog eltörni mégegyszer.

Az elhagyott vagy kiesett fogak pótlása sem okoz gondot, illetve a letört kapcsok pótlása is könnyű rutin egy jól képzett fogtechnikus számára. Debreceni fogtechnikus kollégánk fogsor tisztítással is könnyebbé teszi mindennapjait a protézis viselőjének. Gyakorlatilag újjá varázsolja a fogköves, lepedékes fogsorokat. Mindemellett rövid tájékoztatást is ad a megfelelő tisztításról és higiéniáról.

Friss híreink

3D-s nyomtatás a debreceni fogtechnikán

A debreceni fogtechnika gyorsabban és pontosabban tud legyártani digitális fogtechnikai alkalmazások segítségével munkákat. A 3D nyomtatás és CNC marás vagy frézelés napi használatával csökkenthető a gyártási idő, a megrendelések hatékonyan és pontosan teljesíthetőek lesznek. A legnagyobb előnye, hogy a kézi modellezésnél keletkező hibák elkerülhetők, az elkészítési munkafázisok rövidülnek emellett garantált gyártási pontosságot ad.

Friss híreink

Tudnivalók a kivehető protézissel kapcsolatban

Alábbi cikkünkben néhány jó tanácsot írunk le a páciensek számára, hogy jobban és könnyebben tanulhassák meg a fogsor viselését. Röviddel az átadást követően szokatlan érzéssel kell szembesülnünk, de néhány apró trükkel hamar megszokható lehet a kivehető protézis.