Harapásemelő sín

Lakosságunk hetven százaléka rendelkezik éjszakai fogcsikorgatással illetve a fogcsikorgatás okozta tünetekkel. Tünetei a kattogó ízület, fájdalmas rágóizmok, fognyaki kopás és érzékenység illetve a kopott fogak. Kollégánk elkészített harapásemelő sín segítségével orvosolja a fent említett problémákat, ezzel egy nyugodtabb alvást és közérzetet biztosítva.

Friss híreink

3D-s nyomtatás a debreceni fogtechnikán

A debreceni fogtechnika gyorsabban és pontosabban tud legyártani digitális fogtechnikai alkalmazások segítségével munkákat. A 3D nyomtatás és CNC marás vagy frézelés napi használatával csökkenthető a gyártási idő, a megrendelések hatékonyan és pontosan teljesíthetőek lesznek. A legnagyobb előnye, hogy a kézi modellezésnél keletkező hibák elkerülhetők, az elkészítési munkafázisok rövidülnek emellett garantált gyártási pontosságot ad.

Friss híreink

Tudnivalók a kivehető protézissel kapcsolatban

Alábbi cikkünkben néhány jó tanácsot írunk le a páciensek számára, hogy jobban és könnyebben tanulhassák meg a fogsor viselését. Röviddel az átadást követően szokatlan érzéssel kell szembesülnünk, de néhány apró trükkel hamar megszokható lehet a kivehető protézis.