Fogtechnika Debrecen

Debrecen belvárosában megújult fogtechnikai labor várja kedves pácienseinket. Fogtechnikusainkról elmondható, hogy a legkorszerűbb technológiákkal és anyagokkal dolgoznak. Teljes körű fogtechnikai szolgáltatást biztosítunk, amely az egyik legfontosabb előnyünk a piac más szereplőivel szemben! Várjuk szeretettel új kivehető protézis készítése alkalmából debreceni laborunkba!

Minden feladatra nyitottak vagyunk, bármely fogtechnikai problémára találunk megoldást!

Friss híreink

3D-s nyomtatás a debreceni fogtechnikán

A debreceni fogtechnika gyorsabban és pontosabban tud legyártani digitális fogtechnikai alkalmazások segítségével munkákat. A 3D nyomtatás és CNC marás vagy frézelés napi használatával csökkenthető a gyártási idő, a megrendelések hatékonyan és pontosan teljesíthetőek lesznek. A legnagyobb előnye, hogy a kézi modellezésnél keletkező hibák elkerülhetők, az elkészítési munkafázisok rövidülnek emellett garantált gyártási pontosságot ad.

Friss híreink

Tudnivalók a kivehető protézissel kapcsolatban

Alábbi cikkünkben néhány jó tanácsot írunk le a páciensek számára, hogy jobban és könnyebben tanulhassák meg a fogsor viselését. Röviddel az átadást követően szokatlan érzéssel kell szembesülnünk, de néhány apró trükkel hamar megszokható lehet a kivehető protézis.