Hírek információk

3D-s nyomtatás a debreceni fogtechnikán

3D-s nyomtatás a debreceni fogtechnikán A debreceni fogtechnika gyorsabban és pontosabban tud legyártani digitális fogtechnikai alkalmazások segítségével munkákat. A 3D nyomtatás és CNC marás vagy frézelés napi használatával csökkenthető a gyártási idő, a megrendelések hatékonyan és pontosan teljesíthetőek lesznek. A legnagyobb előnye, hogy a kézi modellezésnél keletkező hibák elkerülhetők, az elkészítési munkafázisok rövidülnek emellett garantált gyártási pontosságot ad.

Tudnivalók a kivehető protézissel kapcsolatban

Tudnivalók a kivehető protézissel kapcsolatban Alábbi cikkünkben néhány jó tanácsot írunk le a páciensek számára, hogy jobban és könnyebben tanulhassák meg a fogsor viselését. Röviddel az átadást követően szokatlan érzéssel kell szembesülnünk, de néhány apró trükkel hamar megszokható lehet a kivehető protézis.

Néhány fontos kérdés a műfogsorral kapcsolatban

Néhány fontos kérdés a műfogsorral kapcsolatban Alábbi cikkünkben leírjuk az új frissen átadott kivehető fogsorok viselkedését szájban, beszéd vagy akár evés közben. Viszonylag rövid idő alatt megszokható az új protézis, ehhez csak egy jól elkészített fogsor kell és egy türelmes páciens.

Kivehető Protézis - A fogak

Kivehető Protézis - A fogak Az alábbi rövid cikkünkben leírjuk nagy általánosságban a kivehető protézis fogainak tulajdonságait. A fogtechnikus segíti a páciens egy-egy fogforma vagy fogméret ajánlásával, ezáltal megkönnyítve a választást. Debreceni laborunkban bőven van választék ha fogakról van szó.

Kivehető Protézis - 5.rész

Kivehető Protézis - 5.rész Kivehető protézis készítése a debreceni fogtechnikán. Eljutottunk az utolsó lépéshez a fogsor végleges formájának eléréséhez. Ehhez szükséges a fogtechnikus jó kézügyessége, szépérzéke. A debreceni fogtechnika biztos technikai háttérrel támogatja a protézis készreviteléhez a fogtechnikus kollégát. Nincs más hátra mint a viaszba helyezett fogakat rózsaszín akril fogsoranyagba helyezni.

Kivehető Protézis - 4.rész

Kivehető Protézis - 4.rész Kivehető protézis készítése a debreceni fogtechnikán. Elkészült az első protézis, viaszba állított fogakkal még a végleges készrevitel előtt. Ennek a neve fogpróba. Ekkor van először lehetőség megtekinteni a fogsort, megnézni hogy megfelelő lett-e a fogak színe. Jól illeszkedik-e az arc formájához, megfelelőek a fogak hossza, nem-e takar túl sokat az ajak a fogakból.
1 / 2

Friss híreink

3D-s nyomtatás a debreceni fogtechnikán

A debreceni fogtechnika gyorsabban és pontosabban tud legyártani digitális fogtechnikai alkalmazások segítségével munkákat. A 3D nyomtatás és CNC marás vagy frézelés napi használatával csökkenthető a gyártási idő, a megrendelések hatékonyan és pontosan teljesíthetőek lesznek. A legnagyobb előnye, hogy a kézi modellezésnél keletkező hibák elkerülhetők, az elkészítési munkafázisok rövidülnek emellett garantált gyártási pontosságot ad.

Friss híreink

Tudnivalók a kivehető protézissel kapcsolatban

Alábbi cikkünkben néhány jó tanácsot írunk le a páciensek számára, hogy jobban és könnyebben tanulhassák meg a fogsor viselését. Röviddel az átadást követően szokatlan érzéssel kell szembesülnünk, de néhány apró trükkel hamar megszokható lehet a kivehető protézis.