Rólunk

 A Fogtechnikai labor alapítói és tulajdonosai nem a gyors növekedésben, haszonszerzésben érdekeltek, hanem a munkájukat rendszeresen gyakorló elkötelezett fogtechnikus specialisták odafigyelve a  részletekre, a páciens igényeire és lehetőségeire a legújabb és legmodernebb gépeket, eszközöket használva készítsék el az Ön fogpótlását.

Célunk a hozzánk forduló pácienseink barátságos ellátása, egyúttal igyekszünk az elérhető legjobb és legteljesebb szolgáltatást nyújtani elérhető áron. Számunkra teljesen természetes, hogy mindenki szép fogsort és tökéletes mosolyt szeretne. Laborunkban szakmailag felkészült, munkájukban igényes szakemberek várják pácienseinket, arra  törekedve, hogy az egyéni kérésekre odafigyelve végezzék munkájukat  s ennek végeztével mosolyogva távozhasson tőlünk.

A fogtechnikai labor kialakításánál elsődlegesen a kellemes környezet megteremtésére helyeztük a hangsúlyt. A nagy szakmai tapasztalattal rendelkező laborvezetők, kollégák, a korszerű anyagok és gépek, valamint a kedves, családias hangulat miatt nem véletlenül választja évről-évre egyre több páciens a debreceni fogtechnikai labort.

Friss híreink

3D-s nyomtatás a debreceni fogtechnikán

A debreceni fogtechnika gyorsabban és pontosabban tud legyártani digitális fogtechnikai alkalmazások segítségével munkákat. A 3D nyomtatás és CNC marás vagy frézelés napi használatával csökkenthető a gyártási idő, a megrendelések hatékonyan és pontosan teljesíthetőek lesznek. A legnagyobb előnye, hogy a kézi modellezésnél keletkező hibák elkerülhetők, az elkészítési munkafázisok rövidülnek emellett garantált gyártási pontosságot ad.

Friss híreink

Tudnivalók a kivehető protézissel kapcsolatban

Alábbi cikkünkben néhány jó tanácsot írunk le a páciensek számára, hogy jobban és könnyebben tanulhassák meg a fogsor viselését. Röviddel az átadást követően szokatlan érzéssel kell szembesülnünk, de néhány apró trükkel hamar megszokható lehet a kivehető protézis.