Hírek információk

Kivehető Protézis - A fogak

Kivehető Protézis - A fogak Az alábbi rövid cikkünkben leírjuk nagy általánosságban a kivehető protézis fogainak tulajdonságait. A fogtechnikus segíti a páciens egy-egy fogforma vagy fogméret ajánlásával, ezáltal megkönnyítve a választást. Debreceni laborunkban bőven van választék ha fogakról van szó.

Tisztel Páciens!
 
Derbeceni fogtechnikai laborunkban lehetőség van a kivehető protézis fogainak többféle gyártótól való kiválasztására.
Ez lehetővé teszi az arc karakteréhez leginkább passzoló fogformák használatát. Egy fogtechnikus csak úgy tud tökéletes munkát készíteni ha látja a pácienst. A fogformákon túl a kivehető protézis fogainak színeivel és árnyalataival is rengetek lehetőség és játéktér adódik a nagyobb fog választék miatt.  
 
 
A Michelangelo fogak /Németország/
 
Természetes megjelenés és a funkció a meggyőző jellemzői ennek a világon első, teljesen anatómiai fogaknak, amely megfelel a legmagasabb igényeknek. A fejlesztés során törekedtek, hogy tökéletesen reprodukálja a természetes fogakat és esztétikát. Három alapformája van a frontfogaknak, ezek a természetes fogak integrálják a funkciót és a teljesen anatómiai formát. Az összehangolt frontfogak és örlőfogak biztosítják, hogy tökéletes egyedi megoldást találjunk minden beteg számára.
 
A Goldent fogak /Magyarország/
 
A precíz gyártási technológia és a kiváló minőségű alapanyagok biztosítják a megfelelő mechanikai tulajdonságokat, és a színstabilitást. A kemény rágófelszínek, a színek állandósága miatt a Goldent Classic műfog kiváló választás mind teljes, mind pedig részleges kivehető fogsorok készítéséhez.
A metszőfogak transzparens éle, a jól látható mamelonok kialakítása, és a kisebb zománcfoltok nagyban fokozzák a Goldent Classic műfogak természetes hatását.
 
A Naperce fogak /Japán/
 
A legtöbb fogtehnikus ma magyarországon a naperce fogakat használja. Nagyon jól utánozza a maradó fogazat struktúráját, anatómiáját. Ezekkel a fogakkal minden páciensnek lehetősége van egyéni kivehető protézist készíteni. Kombinálhatóak a különböző frontofogak és örlőfogak mérete, színe, formája. Kopásállóságát tekintve nem ez a legkeményebb fog a piacon így viszonylag hamar elkopnak, pont mire egy új protézisre lesz szükség.
 
Friss híreink

3D-s nyomtatás a debreceni fogtechnikán

A debreceni fogtechnika gyorsabban és pontosabban tud legyártani digitális fogtechnikai alkalmazások segítségével munkákat. A 3D nyomtatás és CNC marás vagy frézelés napi használatával csökkenthető a gyártási idő, a megrendelések hatékonyan és pontosan teljesíthetőek lesznek. A legnagyobb előnye, hogy a kézi modellezésnél keletkező hibák elkerülhetők, az elkészítési munkafázisok rövidülnek emellett garantált gyártási pontosságot ad.

Friss híreink

Tudnivalók a kivehető protézissel kapcsolatban

Alábbi cikkünkben néhány jó tanácsot írunk le a páciensek számára, hogy jobban és könnyebben tanulhassák meg a fogsor viselését. Röviddel az átadást követően szokatlan érzéssel kell szembesülnünk, de néhány apró trükkel hamar megszokható lehet a kivehető protézis.