Hírek információk

Üdvözöljük megújult debreceni fogtechnikai laborunk honlapján

Üdvözöljük megújult debreceni fogtechnikai laborunk honlapján Köszöntjük kedves látogatóinkat, leendő pácienseinket az új debreceni fogtechnikai laborunk honlapján. Megújult tartalommal, színes áttekinthető weblapunkkal szolgáljuk érdeklődő, új fogpótlásra váró betegeinket. Minden információt megtalál amire szüksége lehet a személyes megbeszélés előtt. Várjuk szeretettel debreceni laborunkban!

                                                    
Friss híreink

3D-s nyomtatás a debreceni fogtechnikán

A debreceni fogtechnika gyorsabban és pontosabban tud legyártani digitális fogtechnikai alkalmazások segítségével munkákat. A 3D nyomtatás és CNC marás vagy frézelés napi használatával csökkenthető a gyártási idő, a megrendelések hatékonyan és pontosan teljesíthetőek lesznek. A legnagyobb előnye, hogy a kézi modellezésnél keletkező hibák elkerülhetők, az elkészítési munkafázisok rövidülnek emellett garantált gyártási pontosságot ad.

Friss híreink

Tudnivalók a kivehető protézissel kapcsolatban

Alábbi cikkünkben néhány jó tanácsot írunk le a páciensek számára, hogy jobban és könnyebben tanulhassák meg a fogsor viselését. Röviddel az átadást követően szokatlan érzéssel kell szembesülnünk, de néhány apró trükkel hamar megszokható lehet a kivehető protézis.